Terveiset Filen päätoimittajilta

Syksy on saapunut, ja se tuo tullessaan monia muutoksia ja uusia alkuja. Pienehkön tauon jälkeen on viimein aika pistää pyörät pyörimään ja Filen julkaisu taas käyntiin.

File-lehti ilmestyi ensimmäisen kerran lukijakunnalleen noin 50-vuotta sitten lehtisenä. Sen jälkeen lehti on päässyt hakemaan muotoa useaan otteeseen lehtisestä, paperilehtijulkaisuun ja aina sähköiseen blogiinsa asti. Alun perin File toimi Asteriski ry:n jäsenlehtenä, johon myöhemmin Digit ry liittyi mukaan. Lehdessä on myös ollut mukana viime vuoteen saakka myös Nucleus ry ja vieraskirjoittajia on huhujen mukaan ollut koko tiedekunnan laajuisesti.

Pyöreiden vuosien kunniaksi File lehteä on yritetty koronavuosien taantuman jälkeen tuoda eloon perustamalla Instagram-tiliä (@file_lehti), kokoustamalla muiden ainejärjestöjen sekä kiltojen edustajien kanssa niin poikkitieteellisesti kuin poikkiyliopistollisesti, rekryämällä innokkaita toimittajia sekä miettimällä ahkerasti lehden tulevaisuutta.

Myös sinulla on mahdollisuus päästä mukaan julkaisun tuottamiseen. Tästä linkistä pääset täyttämään yhteystietosi toimittajahakulomakkeeseen. 

Tervetuloa Filen pariin!

Filen päätoimittajat

Noora, Katariina, Lauri ja Niklas